AQUA Akvarium & Dyrepark

OPLEV DEN DANSKE NATURS HEMMELIGHEDER

I AQUA Akvarium & Dyrepark kan I møde de fascinerende danske dyr. Alle de dyr I kender, men aldrig har set. Præcis som i naturen – bare tættere på! 
Mød fiskene under overfladen, oplev oddernes vilde leg, besøg grævlingen i sin underjordiske hule og kig direkte ned i storkens rede. Oplev den danske natur samlet på ét sted, bliv overrasket, forundret og få svar på alle jeres spørgsmål om vores fælles natur. 

I det store indendørsakvarie kan du komme tørskoet til søens bund. Oplev de glubske gedder på jagt i søens dyb gennem store panoramaruder og følg den rekordstore kæmpemalle, der lurer under overfladen og kan sluge en hel and! Alle vores søer følger årstidernes gang og ser ud præcis som i naturen – En helt unik oplevelse.

Udendørs venter spændende og lærerige oplevelser om den danske natur. Se vaskebjørnen når den kravler med hovedet nedad, grævlingen når den graver sit foder op af jorden, odderne når de boltrer sig legende i vandet, og de mange andre danske dyr der findes i parken.

På vandlegepladsen er der sprøjtende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonerne, eksperimentér med vand gennem slusesystemer og snig dig under det lunefulde vandtårn – hvis du tør! AQUAs legeplads indbyder til timers leg og hele familien kan prøve kræfter med forhindringsbanen i skoven eller brænde en masse krudt af på den store hoppepude.

Vi ses i AQUA Akvarium & Dyrepark – Vildt naturligt!